‘Sorry, Not Sorry’ zoekt jonge curatoren om programma mee vorm te geven

De vijfde editie van kunstenfestival ‘Sorry, Not Sorry’ vindt in mei 2024 plaats in De Porre in Gentbrugge. Gent is volgend jaar ook ‘European Youth Capital’ en gaat daarom op zoek naar jonge curatoren om het festivalprogramma mee vorm te geven. Een voorstel indienen kan tot en met 16 april 2023, en dat individueel of als collectief.

De vorige editie van ‘Sorry, Not Sorry’ vond plaats in 2022 © Martin Corlazzoli

Voor de vijfde editie van het kunstenfestival slaat ‘Sorry, Not Sorry’ opnieuw de tenten op in de Gentbrugse wijk Moscou-Vogelhoek, waar Wijkpark De Porre van 17 tot en met 19 mei 2024 het kloppend hart wordt van het festival. Volgend jaar draagt Gent ook de titel ‘European Youth Capital’ en daarom kijkt de Stad in de richting van jonge curatoren (tussen 16 en 30 jaar oud) om het programma van de kunstendriedaagse mee te bepalen.

Kandidaten voor deze open oproep kunnen tot en met 16 april 2023 een voorstel indienen, individueel of als collectief. Voor de uiteindelijke curatoren wordt werkingsbudget en professionele coaching voorzien om een eigen artistiek programma te realiseren.
‘Sorry, Not Sorry’ heeft een mooie traditie om jonge kunstenaars en creatievelingen een moment te geven om te schitteren. Nu gaan we nog een stap verder en laten we jongeren mee beslissen over het programma van die driedaagse.

Alle info vind je op deze link .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s