De boeken die mijn pen beïnvloedden

Voor het meest recente nummer van Verzin mocht ik vertellen welke boeken een invloed hebben gehad op mijn lezers- en (beperkte) schrijversbestaan. Het was aangenaam graven in de krochten van mijn achterhoofd. Ik werd opnieuw vrienden met Konsalik, dacht met weemoed terug aan de vele uren die ik met Joyce in bed doorbracht en werd opnieuw jaloers op de literaire taalspelletjes van Perec.

In het dossier ‘Young Adult’ maakt u bovendien kennis met Els Beerten, Jan de Leeuw en Mirjam Mous. Verder een prachtinterview met Margot Vanderstraeten en ook Vitalski laten zijn literaire licht weer schijnen op ingezonden teksten. U leest het al, genoeg redenen om het nieuwe nummer van voor naar achter te lezen.

Wie geïnteresseerd is in de boeken die mij hebben beïnvloed, kan hieronder terecht.

schrijver1 schrijver2 schrijver3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s