Lettergoesting is dood, leve kunstflaneur.be

Aandachtige lezers van mijn blog en volgers van sociale media zagen het reeds aankomen. Af en toe dook de naam Kunstflaneur op waar vroeger nog een Lettergoesting heerste. Meer dan tien jaar ging deze laatste door het literaire leven met af en toe een ‘road less taken’ om de woorden van Frost te gebruiken. Enkele jaren geleden begon de richting van dit weinig bewandelde pad steeds duidelijker te worden tot het nu een volwaardige autobaan met rijstroken is geworden.

Nog even kreeg Lettergoesting het gezelschap van Kunstzinnig, maar ik moest toegeven dat dit niet het meest vlot bekkende titel was. Dus eind vorig jaar werd achter de schermen (heel) traag maar zeker de richting ingeslagen om de kunstflaneur.be los te laten op de mensheid met het doel om de toevallige of opzettelijke bezoeker af en toe eens te verrassen en vooral te laten stilstaan bij de schoonheid van de kunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s