Een smakelijke oproep van Tony Le Duc

Als liefhebber van de fijnere keuken en fotografie kon ik deze oproep van foodfotograaf Tony Le Duc niet aan mij laten voorbijgaan.

Dit is een warme oproep aan alle kookboekenlezers, aan   kookboekenverzamelaars, aan liefhebbers van mooie publicaties, aan fotografie liefhebbers, aan gulle bedrijfsleiders
en aan goeie zielen die graag cadeautjes uitdelen aan vrienden en familie…

Uitgeverij Minestrone heeft een woelig najaar beleefd in 2017. Maar Minestrone is weer klaar om nieuwe initiatieven te nemen. Ik ben opnieuw voor 100% aandeelhouder van de uitgeverij en kan nu alleen beslissen welke richting ik uit wil. En die richting is…

Niet opgeven! Doorgaan.

Via mijn fotografie wens ik nieuwe publicaties op te starten voor dit najaar. Een aantal boekprojecten zijn gedeeltelijk klaar en nieuwe ideeën liggen te broeden. Het ontbreekt Minestrone echter aan financiële middelen om die nieuwe ideeën te realiseren. Daarom deze oproep met een plan. Blaas wind in onze zeilen en geniet als eerste het voorrecht op het ontvangen van een gratis exemplaar van de eerstvolgende Minestrone publicatie. Meer nog: je krijgt ook een originele fotoprint van één van mijn culinaire beelden uit mijn boeken.

Hoe?

Door één van de vijf bijzondere Minestrone boekenpakketten online te kopen. Een boekenpakket bestaat uit één of meer pareltjes uit de Minestrone collectie aangevuld met de gratis nieuwe publicatie én een originele fotoprint op barietpapier, genummerd en gesigneerd.

Kers op de taart is het exclusieve boekenpakket waarmee je een fotoprint met nieuw werk uit de tentoonstelling Cokeryen ontvangt. ‘Cokeryen’ is mijn fototentoonstelling in het kader van Antwerpen Barok, Rubens Inspires die zal plaatsvinden in het Rockox&Snijders huis einde September 2018. Dit pakket is gelimiteerd op 50 exemplaren.

Minestrone Cookbooks viert dit jaar zijn tiende verjaardag en werd in 2013 als Beste Kookboekenuitgeverij van de Wereld bekroond. Dankzij jullie steun komt Minestrone terug op gang om zijn kwaliteitslabel in kookboekenland opnieuw alle eer aan te doen.

Bezoek met z’n allen http://www.minestrone.be en schaf je één van de Minestrone boekenpakketten aan. Zo bezorg je Minestrone een fijne verjaardag en een gezonde toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s