Hoe schrijf je microfictie? Lees VERZIN

verzin_47_v3-a31Gisteren viel de nieuwe VERZIN in de brievenbus. Fier op ons nieuwe nummer dat een (indien mogelijk) nog leukere cover meekreeg. Peter Mangelschots ging op bezoek bij Joost de Vries, we bewandelen de dunne lijn tussen plagiaat en intertekstualiteit en zelf schreef ik een korte workshop over microfictie. Ik haalde een tien voor taal en ging het woud in met John Yorke. Meer dan voldoende redenen om het nieuwe nummer dadelijk aan te schaffen.

 

into the woods – Yorke 

microfictie1  

microfictie2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s