Onderzoek wijst uit: Munchs Schreeuw bevat koolhydraten

KnipselMaria Aristidou werd bekend met haar koffieschilderijen, maar ondertussen heeft deze dame niet stilgezeten. Voor haar nieuwste project beschildert ze taarten met bekende kunstwerken. Art on Cakes is momenteel exclusief verkrijgbaar in Patisserie Vienna Boutique – Cake Gallery in Larnaka, Cyprus. De chocoladecake wordt overgoten met een suikerlaagje en vervolgens beschilderd met eetbare verf. Om een taart in een kunstwerk te veranderen heeft Aristidou 6 tot 10 uur nodig. Perfect voor iedereen die op dieet is, want het zou zonde zijn om dergelijke taart op te eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s