Speel niet met uw eten, tenzij je kunstenaar wil worden.

Makato-Asano-ice-cream-550x552Waarschuwden je ouders je vroeger ook om niet met je maaltijd te spelen? De Japanse kunstenaar Makoto Asano is dan wel niet de meest gehoorzame zoon geweest. Met een plastiek lepeltje tovert hij immers Haagen-Dazs-ijs om tot lachende kunstwerkjes.

Asano gebruikt voor zijn kunst meestal smaken die zich richten op de Japanse markt en bij ons niet alleen door de kunst, maar ook door hun smaakpalet zouden opvallen. Wat te denken van mitarashi kurumi (zoete sojasaus en walnoot) of kinako kuromitsu (sojapoeder en zoete siroop)? Ik kan me voorstellen dat je dan liever met je ijs kunst maakt in plaats van het op te moeten eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s