Van Gogh neemt de New York metro

De gelijkenis is treffend
               De gelijkenis is treffend

Ik heb geen speciale aanleiding om vandaag extra aandacht te besteden aan de schilder die 125 jaar geleden overleed, maar als twee uiteenlopende berichten op 1 dag in je mailbox vallen, dan beschouw ik dit toch als een voorteken. Deze ochtend kon je al lezen hoe Le café de nuit tot leven kwam, en nu blijkt dat Vincent helemaal niet dood is, maar in New York leeft. Daar neemt hij dagelijks de metro en gaat er door het leven als Robert Reynolds, een acteur uit Brooklyn. Het is niet de eerste maal dat Reynolds geconfronteerd wordt met deze gelijkenis. Zijn plotse moment van roem vindt de acteur best leuk en hij hoopt op deze manier zijn carrière een extra boost te geven.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3068802/Brooklyn-man-bears-uncanny-resemblance-dead-painter-Vincent-Van-Gogh.html#v-4218115839001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s