Alles is kunst

c2314201-02c8-4907-8256-77079c19191c-bestSizeAvailable

Nadat museumbezoekers enthousiast (over)reageerden op een schilderij van Ike Andrews, is het nu aan de beurt aan het Dallas Museum om het slachtoffer te worden van een grapjas. Jack Dudeham legde er zijn zonnebril en uurwerk op de vloer en beweerde zo zijn eigen kunstwerk gecreëerd te hebben. Volgens The Guardian ontplofte de grap echter in het gelaat van de tiener omdat alledaagse voorwerpen wel degelijk kunstwerken kunnen worden. Denk maar eens aan de blikken van Warhol, het bed van Emin of de varkens van Delvoye. Lees hier het artikel van The Guardian.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s