Boekensite van het jaar 2014: MeanderMagazine.net «Nationaleboekenblog

bekermeander-223x300

Toch fier dat ik hier van tijd tot tijd mijn oordeel mag geven over bepaalde dichtbundels. In 2014 riep Nationaleboekenblog uit tot website van het jaar. Daarmee treedt Meandermagazine in de voetsporen van illustere bekenden zoals De Contrabas en Lezen.tv.

Maar er is meer. In 2015 bestaat Meandermagazine 20 jaar. Een internetmagazine dat 20 jaar bestaat zonder enige vorm van subsidie? Ik kan met mijn hand op het hart beweren dat dit even zeldzaam is als een Belgische regeringsvorming in minder dan 3 maanden.

via Boekensite van het jaar 2014: MeanderMagazine.net «Nationaleboekenblog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s