Anish Kapoor goes Versailles

AnishMonumenta_3

Het ziet er naar uit dat de Indische kunstenaar Anish Kapoor voor een tweede keer in korte tijd zal neerstrijken in Frankrijk. Na een overweldigende tentoonstelling in het Grand Palais (2011) waarbij bezoekers opgeslokt werden door een gigantische Leviathan, keert hij terug van juni tot oktober naar het kasteel van Versailles met een solotentoonstelling. Kapoor treedt hierbij in de voetsporen van o.a. Jeff Koons en Takashi Murakami. Ik ben benieuwd of Kapoors tentoonstelling evenveel stof zal doen opwaaien als die van Murakami in 2010.

via Anish Kapoor Chosen for Solo Show at Versailles – NYTimes.com.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s