‘Hoeveel’ zeg je?

images

Nog tot 1 maart 2015 loopt in het Gemeentemuseum Den Haag de eerste Nederlandse Rothkotentoonstelling sinds 40 jaar.  Je kunt er terecht om het werk van deze kunstenaar te bewonderen en je de vraag te stellen of zijn schilderijen werkelijk 76.000.000 dollar waard zijn.  Voor de minder gefortuneerden onder ons is er nog altijd de catalogus van de tentoonstelling en de nieuwe biografie van de kunstenaar door Annie Cohen-Solal, die reeds eerder Sartre onder handen nam.

via Two Mark Rothko Paintings Sell For A Heaping Sum Of $76 Million.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s