Maak van uw woonkamer een kunstgalerij

article-2662675-1EF888D700000578-194_634x400

Moderne kunst zit in de lift. De laatste veilingen sluiten opnieuw af met recordprijzen voor o.a. Rothko en Warhol. Maar niet getreurd. Ook jij kunt je woonkamer in een handomdraai omtoveren tot een plaatselijke concurrent voor het S.M.A.K of het M hka.

The Daily Mail biedt op haar website een overzicht van de tien mooiste online musea ter wereld. Vanaf nu moet je niet meer op het vliegtuig om te genieten van wereldbekende kunstwerken in het Museo Del Prado, Louvre of Kunsthistorisches Museum. Sommige musea, zoals het MoMa, zetten foto’s in hoge resolutie op hun website die je voor niet-commerciële doeleinden gratis mag downloaden. Je hoeft dus niet langer in de rij te staan om te genieten van de mooiste kunstwerken ter wereld en het is bovendien veel goedkoper voor de portemonnee.

via Art: Turn YOUR living room into the world’s BEST art gallery (with a little help from these incredible websites) .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s