Hang Leonardo DiCaprio tegen je muur.

Op de Post-War and Contemporary Art namiddagsessie van 14 november is het uitkijken naar kavel 856. Fans van Leonardo DiCaprio kunnen dan bij Christie’s bieden op een schilderij van deze filmster van de hand van Elisabeth Peyton (°1965).

In 2013 ging een gelijkaardig portret van de kunstenaar nog over de toog voor meer dan 1 miljoen dollar tijdens een benefietveiling ten voordele van Leo’s wildlife project. Het werk – ook van de hand van Peyton – dat nu aangeboden wordt is van vroegere datum. Deze DiCaprio dateert uit 1998, een jaartje nadat Leo samen met de Titanic kopje onder ging.

Fans kunnen online bieden, maar moeten toch wel rekenen op een forse 350-550.000 dollar.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s