Hype: laat je boek signeren via skype

Hoe_ik_de_beste_vriend_web

Zaterdag openen opnieuw de deuren van de #boekenbeurs. Opnieuw zullen duizenden geïnteresseerden toestromen en zich verwonderen over het grote aanbod. Opnieuw zullen cultuurpessimisten het boek dood verklaren. Opnieuw zullen kookboeken de top 10 aanvoeren. Gelukkig zijn er nog vaste waarden in het boekenvak. Auteurs – zenuwachtige debutanten en doorwinterde schrijvers – zullen zij aan zij hun werk voorzien van een handtekening en een gepersonaliseerde tekst voor de geduldig aanschuivende massa.

Wie een handtekening wil van Alpha 22, de auteur van Hoe ik de beste vriend van een seriemoordenaar werd, zal echter voor een lege signeertafel staan. Alpha 22 is een undercover agent die bevriend geraakte met seriemoordenaar Claudy Pierret, een terreurcel ontmantelde en in een internationale drugsbende infiltreerde. Daar er nog steeds een prijs op zijn hoofd staat, zal de auteur dan ook niet ‘live’ aanwezig zijn (het risico dat het zijn laatste live-optreden zou kunnen zijn, is immers nogal groot). Via een skype-sessie kunnen geïnteresseerden een gesigneerd exemplaar van zijn boek bestellen en een uurtje later afhalen.

Als we mogen afgaan op de cover van het boek kunnen we alvast concluderen dat Alpha 22 een naast familielid is van Guido Belcanto 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s