One book wonders

Aan welk eindejaarslijstje heb je nog niet deelgenomen? Beste boek, beste cd, beste artiest, lul van het jaar. Eén voor één passeren ze de revue. Ondanks het feit dat ik niet van dergelijke lijstjes hou wegens te vergankelijk, wil ik deze compilatie van de Irish Times zeker niet laten ontbreken. Een boek schrijven en dan in de vergetelheid verzanden, er zullen nog wel heel veel andere voorbeelden zijn. Hebben jullie voorbeelden uit de Nederlandse/Vlaamse literatuur van auteurs die na een veelbelovend debuut voorgoed uit de literaire schijnwerpers verdwenen zijn?

One book wonders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s