James Patterson: snel lezen is de boodschap

n-BOOK-FIRE-large570

Ben jij ook iemand die een boek enkele weken laat liggen alvorens een nieuw hoofdstuk aan te vatten? Dan is de kans groot dat je James Pattersons nieuwe thriller nooit zal uitlezen. De auteur heeft immers een gimmick ingebouwd waardoor de inkt na een tijdje oplost, maar hij garandeert dat het boek spannend genoeg is om zonder dit gadget uit te lezen. Maar geef toe: de extra tijdsdruk is alvast een extra kick.

via James Patterson’s Disappearing Book: Sales Gimmick Or Future Plot Device?.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s