Musebooks, een nieuwe webwinkel voor liefhebbers van kunstboeken en tentoonstellingscatalogi


Peter Ruyffelaere, uitgever van Ludion, lanceert samen met Noël Slangen en Dominique De Rijcke een nieuw platform voor digitale kunstboeken dat 3 leeservaringen combineert. Registreer u nu voor de beta-versie en krijg vroege toegang tot Musebooks.world!

musebooks-logo-2Musebooks is een nieuwe wereldwijde webwinkel voor digitale kunstboeken en tentoonstellingscatalogi, die uitpakt met een nieuwe digitale leeservaring, specifiek voor boeken over kunst. De webshop zal daarnaast ook gedrukte boeken verkopen.

Musebooks gaat nu van start in een beta-versie. Registreer u om tijdens deze proefperiode vroege toegang te krijgen. Onder meer het nieuwste boek van Luc Tuymans, Intolerance, is nu reeds beschikbaar op Musebooks.world. In de online versie van het boek kan de gebruiker inzoomen op de meer dan 500 afbeeldingen die het boek illustreren.

Musebooks zet kunstboeken en musea catalogi om in drie leeservaringen, namelijk een tekstgericht formaat, een formaat met de beelden waarop men sterk kan inzoomen en de traditionele pagina-weergave. Men kan tijdens het lezen tussen de verschillende leeservaringen switchen en de kunstwerken ook op schermen afspelen. Het platform wordt zowel voor desktop, tablet, mobiel en zelfs televisie ontwikkeld. Vooral het combineren van de drie leeservaringen is uniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s