X-files: agent Mulder en de koe die naar Indië wou

9200000040846956The truth is out there. Hoe vaak heb ik deze woorden niet gehoord tijdens de afleveringen van de X-files? In een grijs verleden was ik een trouwe fan van Agent Mulder en Scully die elke week opnieuw geconfronteerd werden met niet-alledaagse verschijningen. En ik heb me laten wijsmaken dat David Duchovny momenteel druk bezig is met de opnames van nieuwe X-files die vanaf 2016 uitgezonden zouden worden.

Diezelfde Duchovny heeft tijdens de opnames blijkbaar nog tijd gevonden om een boek te schrijven. Daar ik een natuurlijke aversie heb tegen sterren die menen ook literair talent te hebben (Madonna?), begon ik met de nodige scepsis aan de lectuur van het boek. Laat ik me wel even vertellen dat het boek geschreven is vanuit het standpunt van een koe die naar Indië wil. We weten dus in ieder geval dat een van de nieuwe afleveringen van de X-flies over een lading hallucinogenen zal handelen.

Mijn oordeel is alvast positief en lees je ook op TZUM.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s