Kan het nog gekker: het glutenvrije museum

tumblr_njcsxbvBDb1unnd3po1_1280

Elk restaurant dat zichzelf respecteert of wil meesurfen op de golven van de laatste trends, heeft wel een glutenvrij alternatief voor de traditionele menukaart. Gluten is ‘in’ (of zouden we beter zeggen ‘out’). Deze trend heeft een aantal enthousiastelingen ertoe aangezet om het eerste online ‘glutenvrije’ museum te openen. Met veel geduld en een goed photoshop-programma verwijderden ze ‘gluten’ op bekende kunstwerken. Van Gogh, Vermeer en Dali in een nieuw jasje zijn nu te bekijken in het GLUTEN FREE MUSEUM.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s