Hugues C. Pernathprijs 2015

hugues_c._pernathDe tweejaarlijkse Hugues C. Pernathprijs voor poëzie ten bedrage van 5.000 € zal in 2015 voor de zestiende maal worden toegekend door het Hugues C. Pernathfonds.

Reglement van de Hugues C. Pernathprijs 2015

In aanmerking komen ingezonden uitgegeven dichtbundels, gepubliceerd na 16 februari 2013 van Nederlandstalige dichters die op 15 augustus 2015 de leeftijd van 44 jaar niet hebben bereikt. Komen ook in aanmerking ingezonden onuitgegeven dichtbundels waarbij een uitgeverscontract is gevoegd. Eerdere winnaars van de H.C. Pernathprijs komen niet in aanmerking.
Een dichtbundel (origineel of fotokopie) kan maar eenmaal worden ingezonden en wel in vijfvoud, onder eigen naam en per gewone post, op het adres van het H.C. Pernathfonds: Minderbroedersstraat 22  B-2000-Antwerpen met vermelding van plaats en datum van geboorte.De inzendingen worden niet geretourneerd. Inzenden kan tot en met 5 juni 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s