Column: Poëzie dwingt ons tot een nieuw soort kijken naar de wereld, de mensen en de dingen | Griet Op de Beeck | De Morgen

w-300

De kapel van de Antwerpse Galerie De Zwarte Panter zat gisteren afgeladen vol voor de presentatie van Bart Stoutens nieuwe dichtbundel Van fooi tot bankgeheim dat verscheen bij de enige Vlaamse Uitgeverij met een hart voor poëzie: uitgeverij P.

Diezelfde Bart Stouten was onlangs te gast tijdens Toast Literair in de Antwerpse KBC-toren. In de namiddag vergastte Griet Op de Beeck de volle zaal op haar spontane wijze op een bloemlezing uit eigen werk. Ik weet niet of het een met het andere te maken heeft, maar haar column in de Morgen ging deze week over … poëzie.

Column: Poëzie dwingt ons tot een nieuw soort kijken naar de wereld, de mensen en de dingen | Griet Op de Beeck | De Morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s