Vlaming scoort amper 6/10 op grote literaire enquête

2735371Naar aanleiding van Toast Literair organiseerde het Davidsfonds in samenwerking met iVOX een grote literaire enquête. Ruim 1.000 Vlamingen werden op de rooster gelegd over hun kennis van de Vlaamse literaire klassiekers en over hun leesgedrag. De Vlaming scoort gemiddeld een krappe 6 op 10 en kan moeilijk zeggen wie de belangrijkste Vlaamse romanschrijver of -schrijfster aller tijden is. Wilt u ook meten hoe goed u uw literaire klassiekers kent? Doe dan hier zelf de test! De resultaten van de enquête leest u in het persbericht onder aan de pagina.

Doet u het beter?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s