Koons: the never-ending story

23VOGEL-master675

We kunnen blijven discussiëren over het werk van Koons, maar een ding moet je de man nageven: er gaat geen dag voorbij of hij staat in de media. Volgende week loop in rond dit tijdstip rond in Centre Pompidou en ga me de vraag stellen of het echt wel kunst is, of een knappe gimmick. In de loop van februari verschijnt er een artikel van mijn hand over deze tentoonstelling in Het Beeldende Kunstjournaal.

via ‘Degenerate Art’ to Koons’s ‘Made and Heaven’ and Much in Between – NYTimes.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s