Jesus: is this art?

sculpture_catellan_pope01_lanonaora

Toen Mauricio Cattelan de kunstwereld verraste met zijn werk van de paus die door een meteoor geveld wordt, vielen voor- en tegenstanders over elkaar om hun oordeel te vellen. Maar waar houdt kunst op? Niet alleen de paus, maar ook Jezus is niet langer veilig voor de alomvattende hand van de kunst. Artnet biedt een overzicht van de meest controversiële afbeeldingen van Jezus in de kunst. Aan u de keuze: kunst of blasfemie?

via See the Most Controversial Depictions of Jesus in Art – artnet News.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s