Ober, voor mij een Kandinskywatertje aub.

art2o

Moderne kunst is momenteel niet weg te denken uit het nieuws. Records houden slechts enkele maanden stand en het lijkt erop dat het plafond nog niet bereikt is. Overal ter wereld trekken kunstbeurzen massa’s kooplustigen en geïnteresseerden. Een ondernemer uit Miami probeert een graantje mee te pikken door gebotteld water op de markt te brengen in flessen waarop kunst prijkt die geïnspireerd is op bekende werken van o.a. Kandinky en De Kooning. Tot nader bericht nog niet in België te koop.

via Miami Entrepreneur Uses Modern Art Knockoffs to Peddle Bottled Water – artnet News.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s