Moeten we ons zorgen maken over Hockney?

david-hockney

Het kan nooit goed zijn in deze wereld. De recente tentoonstelling van David Hockney klokte af op niet minder dan 700.000 bezoekers. Recensenten stellen zich vragen bij het succes van deze kunstenaar. Regisseur Randall Wright laat het zeker niet aan zijn hart komen in zijn documentaire over leven en werk van deze vertegenwoordiger van de Britse popart. Binnenkort meer op deze blog over de tentoonstelling van Allen Jones in de Londense Royal Academy of the Arts.

via David Hockney ‘Not Trusted By Art Critics Because He’s So Popular,’ Says Filmmaker Randall Wright.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s