Kim Kardashian en de penis

kardashian_paper-600x800

Op het eerste zicht verdient dit schilderij niet veel aandacht wegens zijn artistieke waarde. Het onderwerp, het achterwerk van Kim Kardashian, daarentegen heeft de laatste weken de massamedia meer dan eens in rep en roer gezet.

De Deense artiest Uwe Max Jensen probeert een graantje mee te pikken van de mediastorm met een schilderij van het fameuze achterwerk. Of de gelijkenis treffend is, wil ik in het midden laten, maar het feit dat de artiest het werk met verf en zijn … penis maakte, verdient toch wel enige aandacht.

Jensen is met dit schilderij niet aan zijn proefstuk. In het verleden kwam hij reeds in de media met zijn performances waarin hij een beeld van de kleine zeemeermin onthoofde of waarbij hij in een watersculptuur van een Deens museum urineerde.

via Danish Artist Paints Kim Kardashian Portrait Using His Penis – artnet News.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s