Topfotograaf Hugo Comte zakt af naar Antwerpse Kloosterstraat

Laat je betoveren door de nieuwste tentoonstelling bij Black Gallery in Antwerpen. De Parijse topfotograaf Hugo Comte brengt zijn eerste solotentoonstelling in België naar de vernieuwde galerieruimte en laat zijn unieke mix van mythologische verwijzingen en hedendaagse popcultuur-iconen zien. Comte is een opkomende ster in de wereld van de modefotografie en heeft gewerkt met gerenommeerde klanten zoals Marc Jacobs, Helmut Lang en Dua Lipa.

De tentoonstelling, getiteld “Debunk”, omvat een diverse collectie werken van Comte, evenals de monumentale “Testament” serie in samenwerking met stylist Ibrahim Kamara. Deze 15 foto’s verkennen de religieuze kracht van afbeeldingen en creëren een nieuwe mythologische orde die tijd, cultuur en geloof overstijgt.

Met zijn achtergrond in architectuur is de aandacht voor detail in elke stap van Comtes creatieve proces zichtbaar. Van haar en make-up tot belichting en decorontwerp, niets wordt aan het toeval overgelaten. Het werk van Comte wordt geprezen om zijn dramatische spanning en het vermogen om verwondering op te roepen, en zijn nieuwste tentoonstelling is geen uitzondering.

Black Gallery, opgericht door Rembert Van Cauwenbergh, staat bekend voor de presentatie van opkomend internationaal talent aan een breed publiek in een intieme setting. De galerie is onlangs verhuisd naar een nieuwe permanente ruimte in het artistieke centrum van Antwerpen en hun toewijding aan toegankelijkheid en gemeenschapsopbouw is duidelijk in hun programmering.

Mis deze kans niet om de nieuwste tentoonstelling van Hugo Comte bij Black Gallery in Antwerpen te zien. Het is een gelegenheid om het werk van een echt talent te ervaren en geïnspireerd te worden door de intersectie van mythologie, popcultuur en religie.

De tentoonstelling Debunk van Hugo Comte is te bezoeken van 22 april tot 14 mei.
Black Gallery – Kloosterstraat 152, 2000 Antwerp
link: http://www.blackgallery.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s