Vijf pond voor een sinaasappel?

download

Deze week las ik nog in de krant dat hogere voedselprijzen de consument opnieuw aan het denken zouden zetten. Ik weet alleen niet of de kunstinstallatie in Tate Modern ook onder deze noemer valt. De Britse kunsttempel betaalde immers niet minder dan 30.000 GBP voor een werk dat uit 6.000 sinaasappelen bestaat. De Zuid-Afrikaanse kunstenaar Roelof Louw wil naar verluidt met dit werk het voortschrijden van de tijd en verval aan de kaak stellen. Bezoekers worden uitgenodigd om een sinaasappel uit de stapel te nemen en met smaak op te eten. Met deze prijs in het achterhoofd wordt langzaam kauwen extra aangemoedigd 😉 .

via Is this the craziest art installation yet? Tate Gallery spends £30,000 on pyramid of 6,000 oranges costing £5 EACH – which visitors will then be encouraged to eat | Daily Mail Online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s