De doopjas van Basquiat

LeatherJacket 001

Ze zijn ondertussen al een paar maanden uit het straatbeeld verdwenen, maar bij het begin van elk academisch jaar lopen ze steevast met tientallen over straat: studenten in hun alombekende doopjas, versierd met vlotte oneliners of andere minder lyrische opmerkingen.

Wie er op volgende cantus net dat beetje ‘extra’ wil spenderen, kan terecht bij dit kunstwerk van Basquiat, de kunstenaar die -zoals het onderstaande artikel correct opmerkt- erin slaagt om een kostuum tot pyjama om te toveren.

via Basquiat Tagged An Elevator Attendant’s Jacket… And Now It’s Worth A Lot Of Money.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s