2017: een jaar in zwart-wit foto’s

Kan je 365 dagen samenvatten op minder dan 60 bladzijden? Ik weet het niet. Ik heb alvast mijn best gedaan om een symbolisch jaarboek klaar te stomen. Wat me opvalt? De verstilling die uit vele beelden spreekt. De vele details die me pas opvallen wanneer ik echt de tijd neem om te kijken. De weerspiegeling van een wolk in een plas. De eenzame voorbijganger die me zelfs nooit was opgevallen. Of om het met de woorden van Anne Leibowitz te zeggen:

“The camera makes you forget you’re there. It’s not like you are hiding but you forget, you are just looking so much.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s