Creatief Schrijven: schrijfdag 2015

schrijfdag15-recto-kopie-216x300Heb je schrijfplannen of wil je literair bijtanken? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 25 april op de Schrijfdag.

Op het programma staan verschillende workshops: van column schrijven over research tot filosofisch schrijven en rapteksten met o.a. Floortje Zwigtman, Delphine Lecompte, David Troch en Tinneke Beeckman. Tijdens lezingen geven Gie Bogaert, Piv Huvluv, Ish Ait Hamou, Jef Aerts en Bavo Dhooge hun schrijfgeheimen prijs. Ook Peter Verhelst vertelt over zijn schrijfproces. Je kunt feedback krijgen van auteurs en docenten en op gesprek gaan bij een uitgever.

En wie wil, waaiert uit: met Bart Plouvier reisverhalen schrijven op zee of intiem koffie drinken met Charlotte Mutsaers, deelnemen aan de schrijfwandeling of je even terugtrekken in onze caravan op de dijk. Jij kiest zelf hoe jouw ideale Schrijfdag eruitziet.

De Provincie West-Vlaanderen is partner en reikt op de Schrijfdag de Prijs Letterkunde 2014 uit.  We sluiten de Schrijfdag af met zicht op zee in Vrijstaat O. en met een bijzondere editie van De Sprekende Ezels.

Bekijk het volledige programma op www.creatiefschrijven.be. Inschrijven kan vanaf maandag 16 februari om 10u. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s