Zotte zondag: nog niet zo zot, die Hollanders

41ee325312921689db1720c6332c52c1976f86dbEen beetje humor in tijden van stress moet kunnen. Daarom presenteert ‘zotte zondag’ vanaf nu een gezonde dosis humor om de week met een glimlach af te sluiten.

Wat zou jij doen als er plots (ten onrechte) een groot bedrag op je rekening gestort wordt? Deze Nederlander liet het niet aan zijn hart komen. Hij betaalde prompt zijn schulden terug, schreef geld over naar vrienden en kocht … een kamper. Nu weigert hij het bedrag terug te betalen. Wat zou er gebeurd zijn als het bedrag van zijn rekening afgeschreven zou zijn? Lekker balen?

http://www.standaard.be/cnt/dmf20150104_01456889

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s