(T)Roebele tijden voor kunstverzamelaarskoppel Abramovich?

Dasha-Zhukova-Style-2013-Roman-Abramovich-Gallery-Pary-01-Роман-Абрамович-и-Даша-Жукова-в-платье-Louis-Vuitton-на-открытии-Serpentine-Sackler-Gallery-в-ЛондонеWe kunnen er niet omheen. De dalende olieprijzen en machopolitiek van Poetin doen de Russische economie geen goed. De roebel is sinds het begin van 2014 meer dan 40% in waarde gedaald. Ook de Russische oligarchen blijven niet gespaard van deze crisis. Roman Abramovich, eigenaar van de Engelse voetbalclub Chelsea, en echtgenote Dasha Zhukova, de bekendste Russische kunstverzamelaarster (met de centen van Roman weliswaar), verloren 450 miljoen dollar op 48 uur door de aanhoudende crisis. Momenteel moeten ze het echter niet aan hun hart laten komen of een Van Gogh, Koons of Hirst minder kopen. Op hun spaarboekje staat er nog 12.8 miljard dollar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s