Geen hype, wel gewoon goed

BBDe laatste dagen bracht ik door in het gezelschap van mijn bijna naamgenoot en dichter Joris Iven. Ik leerde veel over Cesare Pavese en Constance Dowling, Pedro Almodóvar en zijn muze Carmen Maura, Theo en Vincent Van Gogh. Maar wat ik vooral leerde is de kracht van een ingetogen woord. Hier geen platgeslagen clichés of opgezweepte taal, maar de soberheid van een roereitje dat met enkele blaadjes postelein en dito aantal korrels fleur de sel geserveerd wordt. Genieten van de kleine dingen des levens terwijl enkele meters verder er niks van de crisis te merken is op een bomvolle Meir.

Lees over mijn schouder mee en geniet van Braziliaans Blauw

http://meandermagazine.net/wp/2013/01/geen-hype-wel-gewoon-goed/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s