Kaspar Hauser: jetzt auch auf Deutsch

9200000016514699

Het is ondertussen meer dan een jaar geleden dat Annemarie Estor en Lies Van Gasse de wereld lieten kennismaken met Kaspar Hauser, de mysterieuze Duitse vondeling die in de straten van Neurenberg opdook op 26 mei 1828. Het boek Hauser werd tijdens de opening van HAUSER. Expo. Een multimediaal epos. in het Letterenhuis plechtig voorgesteld. Voor de Poëziekrant schreef ik een uitgebreide impressie van boek en tentoonstelling. Ondertussen is dit essay in het Duits vertaald en terug te vinden op de website van Caleidoscoop. Een aanrader voor iedereen die haar of zijn Duits nog eens wil oppoetsen 😉

via Caleidoscoop – Startseite – Startpagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s