Een nieuwe kijk op het woord kunstdealer

Nov-13-Darknet-Shopper-e1415907603452 Bitcoin heeft geen al te beste reputatie: koersmanipulatie, witwassen en illegale transacties zijn slechts enkele misdrijven die deze virtuele munt ten laste wordt gelegd. Het kunstgezelschap !Mediengruppe Bitnik’ schreef het algoritme voor een shopping bot die ging rondsnuisteren op het wereldwijde web en kwam thuis met XTC-pillen, namaaksigaretten en een loper die op de meeste sloten van opslagruimten past. Alles eenvoudig betaald met bitcoin. Ik keer tevreden terug. via Here’s How a Dark Market Bot Sent Ecstasy to an Art Gallery.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s